Lig niet wakker van uw letselschade

Wij helpen u dit hoofdstuk af te sluiten.

  • Kosteloze hulp bij letselschade
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Meer dan 65.000 klanten gingen u voor
  • Altijd een letselschadespecialist bij u in de buurt
  • Dagelijks bereikbaar van 08:30 – 21:00 uur

Vertel uw verhaal

0800 - 899 85 33

Pals, letselschade-advocaat in GroningenKosteloos en vrijblijvend advies

Vertel uw verhaal

Kosteloos en vrijblijvend advies

Letselschade-advocaat

De letselschadespecialisten van Pals Letselschade zijn als ervaren, deskundige en bevlogen letselschade-professionals, vastbesloten om slachtoffers van letselschade te ondersteunen op sociaal, arbeidsrechtelijk en maatschappelijk vlak. Daarnaast helpen we in juridisch opzicht bij het indienen van een eventuele letselschade-claim, en maken wij ons sterk voor een rechtvaardige behandeling van een letselschadezaak. Mocht het daarbij noodzakelijk zijn om te procederen, dan schakelen wij een letselschade-advocaat in om de zaak bij de rechtbank tot een succes te maken.

icon-kosten

Krijgen waar u recht op heeft

In 70 jaar heeft Pals Letselschade de belangen behartigd van ruim 65.000 slachtoffers van letselschade. 85-95% van onze cliënten ontvangt een schadevergoeding. Ons doel is om samen met u te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Inclusief de mogelijkheid om te procederen met een letselschade-advocaat, als dat nodig is.

Ons team heeft ervaring in het begeleiden van slachtoffers die uiteenlopende soorten letselschade opliepen door verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, of medische fouten, waaronder hersenletsel, dwarslaesies en orthopedisch letsel. Ook hielpen wij mensen die te kampen hebben met een beroepsziekte, of met psychische klachten na een ongeval.

icon-sterker

De letselschade-advocaat procedeert in de rechtszaal

Pals Letselschade staat slachtoffers van letselschade bij in hun letselschadezaak. Een letselschade-advocaat behartigt de belangen van slachtoffers van letselschade en kan naar de rechter om te gaan procederen. De advocaat beoordeelt de zaak en zorgt er in de rechtszaal voor dat het slachtoffer de rechtvaardige genoegdoening krijgt voor de geleden en te lijden schade.

icon-specialist

Inschakelen van de letselschade-advocaat

Wij geven u graag kosteloos juridisch advies over de mogelijkheden van een schadevergoeding. De intake voor uw letselschadezaak is bij Pals Letselschade altijd gratis. In Nederland is het bovendien bij wet zo geregeld dat de kosten van onze inschakeling betaald worden door de aansprakelijke partij. Inschakeling van een letselschade-advocaat is dit niet en daarom zullen wij vooraf altijd zo goed  mogelijk proberen in te schatten of een eventuele letselschade-zaak voldoende kans van slagen heeft.

icon-gratis

Gratis juridisch advies

Bel onze letselschade specialisten vrijblijvend voor ondersteuning 0800 - 899 85 33. Wij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Waarom kiezen voor Pals Letselschade?

Werkzaam in alle regio's in Nederland
Dienstverlening is gratis bij erkende aansprakelijkheid
 70 jaar bewezen succesvol
 65.000 slachtoffers gingen u voor
 Voldoet aan richtlijnen Keurmerk Letselschade

Elke zaak vraagt weer om een andere juridische invalshoek. Maar u staat juridisch vaak veel sterker dan u denkt, en het is daarom altijd verstandig om advies te vragen aan een deskundig letselschadebureau. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar van 08:30 tot 21.00 uur. Bel 0800 - 899 85 33.

“De expert kwam bij mij thuis. Ik hoefde de deur niet eens uit."

Al 70 jaar de beste en altijd in de buurt

Ruime ervaring

Pals Letselschade heeft in de afgelopen 70 jaar meer dan 65.000 mensen geholpen om weer verder te kunnen gaan met hun leven.

Voorzien van keurmerk

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke partijen. Daarom zijn wij aangesloten bij de belangrijkste keurmerken en houden wij ons aan de gedragscodes.

 

keurmerk

Wij komen graag bij u langs

Wij snappen dat u uw verhaal het beste kwijt kan als er iemand tegenover u zit. Daarom komen wij bij u op bezoek, op het moment waarop het ú het beste uitkomt.

divider

Klanten aan het woord

musa

“Vanaf het begin had ik goede ervaringen met Pals. Ze namen me serieus en wisten precies welke stappen er genomen moesten worden."

Musa Akdas

Martijn-Wiering-ongelukkig-ongeluk

"Als mijn vriendin en Pals er niet waren geweest, had ik alles waarschijnlijk zomaar over laten waaien. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze ons veel lastige zaken perfect uit handen hebben genomen.”

Martijn Wiering

9,3

Onze klantwaardering

Wij zijn er enorm trots op dat onze klanten onze dienstverlening zo hoog waarderen. We werken er hard voor!

Wilt u letselschade melden of heeft u een vraag?

Veelgestelde vragen

- Wie dekt de kosten van de experts die mij helpen?
- Kan ik ook zelf mijn letselschade onderhandelen?
- Als er een rechtszaak komt. Gaat mij dat dan geld kosten?

Meer veelgestelde vragen